De voordelen van een inground trampoline!

De voordelen van een inground trampoline! ๐Ÿ˜Œ

Wist je dat wij ook inground trampolines verkopen? Er zijn daar heel wat voordelen aan verbonden! ๐Ÿ‘‡

๐ŸŸ  ๐‡๐ž๐ญ ๐ณ๐ข๐ž๐ญ ๐ž๐ซ ๐ฆ๐จ๐จ๐ข๐ž๐ซ ๐ฎ๐ข๐ญ om een trampoline in te graven dan om hem gewoon op de ondergrond te plaatsen. De trampoline valt minder op omdat hij niet zo uitsteekt en is niet zoโ€™n sta-in-de-weg. Je kijkt er makkelijker overheen en het ziet er vriendelijker uit. Als u een kleine tuin heeft, ziet die er ook groter uit.

๐ŸŸข๐‡๐ž๐ญ ๐ข๐ฌ ๐ฏ๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ ๐ž๐ซ de kinderen kunnen minder diep naast de trampoline vallen. Ook kunnen de kleine kinderen zonder toezicht springen.

๐Ÿ”ด๐ƒ๐ž ๐ค๐ข๐ง๐๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ ๐š๐š๐ง ๐ ๐ž๐ฆ๐š๐ค๐ค๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž๐ซ ๐จ๐ฉ ๐๐ž ๐ญ๐ซ๐š๐ฆ๐ฉ๐จ๐ฅ๐ข๐ง๐ž de drempel om erop te gaan springen is lager. Ook omdat ze minder bang zijn om te vallen gaan ze er sneller op, voor kleine kinderen lijkt een hoge trampoline vaak eng, terwijl ze wel op een ingegraven trampoline durven.

๐ŸŸก ๐„๐ซ ๐ค๐ฎ๐ง๐ง๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐ฌ๐ฉ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง gedaan worden op de trampoline, omdat ook de grond eromheen erbij kan worden betrokken. Als de trampoline niet ingegraven is, moet er moeite gedaan worden om erop te klimmen en is de kans kleiner dat de kinderen er creatieve spellen omheen verzinnen

Benieuwd naar ons aanbod!? Neem een kijkje op www.jumpforfun.be Vragen? [email protected]

Wij staan 7op7 paraat voor al jouw vragen!