Ruilen en Retourneren

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aangekochte product. Mocht u toch van de koop willen afzien, dan kan dat binnen 14 dagen na ontvangst van het product.

U heeft de mogelijkheid uw bestelling te retourneren of te ruilen binnen 14 dagen. Wij raden u aan bij het afhalen of bij bezorging uw bestelling te controleren. Mocht deze incompleet of beschadigd zijn, neemt u dan zo spoedig mogelijk hierover contact met ons op. Artikelen die u wilt retourneren dienen in de originele verpakking aangeboden te worden, tevens moet het product ongeschonden zijn. Wij zullen in beide gevallen het aankoopbedrag aan u terugbetalen, binnen enkele werkdagen, en uiterlijk binnen 14 dagen. De kosten voor het retourneren zijn ten laste van de klant. Wanneer een retour of omruiling bij u afgehaald dient te worden, zullen we vooraf de kosten met u bespreken.

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of een totaal ander artikel, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert de oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft uw nieuwe bestelling door zoals u gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling. Moet het artikel omgeruild worden door een fout van ons of door een defect, dan bespreken we graag de verdere procedure.

Wanneer u een product retourneert waar door uw eigen gebruik schade aan is ontstaan, zal JumpForFun.be hiervoor kosten bij u in rekening moeten brengen.

Reden van retour opgeven, is dit verplicht?

Bij JumpForFun.be bent u niet verplicht aan te geven waarom u uw aankoop retourneert. Mocht het aan ons liggen dat u uw aankoop retour wilt doen, dan horen wij dit uiteraard graag van u. Hierdoor kunnen wij ons blijven verbeteren. Een voorbeeld hiervan is bvb onze service.

Retourneren, hoe doe ik dit?

Wilt u zo vriendelijk zijn uw retour aan te melden via het contactformulier. Wij kunnen aan de hand van al uw gegevens uw retour order verder opvolgen. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten.