Houten reuze spelen huren?

Houten spelen huren?

Op zoek naar een leuk houten spel? U kan bij ons terecht voor het huren van houten buitenspeelgoed. Wij hebben een stapeltoren van 90cm en 150cmringwerpen4 op een rijdominomikado en nog veel meer om te huren.

Dit houten speelgoed zijn de perfecte aanvulling voor de volwassenen bij het huren van een springkasteelballenbadtrampoline of zelfs bij de kindergrime.

Organiseert u een evenement, een verjaardagsfeest, opendeurdag, familiefeest, bedrijfsfeest, lentefeest, schoolfeest, braderij, communiefeest, sportmanifestatie, buurtfeest of gewoon een gezellige barbecue in uw tuin… Wenst u dat de kinderen en volwassenen ten volle plezier beleven? Neem dan een kijkje op onze site. Ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben. Contacteer ons gerust voor al uw vragen. Wij zijn 7 op 7 bereikbaar, liefst via e-mail, het kan ook per telefoon.

Op zoek naar een leuk houten spel?

U kan deze houten spelletjes komen ophalen na online reservatie of afspraak, of huur u een springkasteel, ballenbad, of trampoline dan leveren wij dit in 1 keer zodat jullie daar niet moeten omkomen:

Heeft u interesse om een houten spel of houten buitenspeelgoed te huren voor uw gelegenheid?

Neem contact op met JumpForFun.be uit Roeselare via mail naar [email protected] of ga naar de site voor al onze houten spelen te bekijken die wij in ons verhuuraanbod hebben.

Wij staan klaar om van uw feest een waar kinderparadijs te maken!

Het JumpForFun.be-team

Wat onze klanten vinden...

Hey,

Nog eens bedankt voor de levering en plaatsing !

alles piccobello in orde, en serieuze kwaliteit !

ze kunnen nu wel springen

groetjes Guy

Guy / 26-04-2021

Snelle levering. Was een sint- cadeau voor de kleinkinderen.
Ziet er een leuk springkussen uit met veel variatie.
De duurzaamheid moeten we afwachten maar ze hebben
er veel plezier van.

Grt.

Familie van Dun.

Jan / 07-12-2020

Vlotte bestelling. Prima zeil. Past perfekt om de trampoline en is door elastiek in de rand goed te bevestiging, waardoor het er ook niet afwaait. Handig ook die ogen in het zeil, waardoor het eronder niet gaat zweten of schimmelen. Kortom: we zijn er blij mee en kunnen het zonder meer aanbevelen!

Cees / 30-11-2020

Een vraag of iets reserveren?