Disclaimer

Algemeen:

De website / shop en alle onderdelen zijn eigendom van JumpForFun.be. Het is ten strengste verboden om de website / shop of onderdelen ervan te kopiëren, op te slaan of openbaar te maken zonder schriftelijke toestemming van JumpForFun.be. De toestemming is niet nodig indien dit voor eigen gebruikt is, dit geld niet voor commerciële doeleinden. Wij zorgen ervoor dat de informatie op de website / shop met de grootst mogelijke zorg samengesteld is, dit wil niet zeggen dat de informatie die op de website / shop wordt gepubliceerd volledig en/of correct is. De informatie op de website / shop wordt geregeld aangevuld en/of aangepast op fouten.

Aansprakelijkheid:

JumpForFun.be behoud het recht om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving uit te voeren. Ook wordt alles door JumpForFun.be in het werk gesteld om misbruik te voorkomen, zijn wij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door de gebruikers via het internet zijn verzonden. JumpForFun.be sluit alle aansprakelijkheid uit voor zowel directe of indirecte schade van welke aard dit ook, die afkomstig uit of enig verband houdt met de website / shop van JumpForFun.be.

Privacy:

Al uw gegevens die zijn opgeslagen in onze database worden dan ook enkel gebruikt voor een correcte verwerking van uw aankopen in onze website / shop. Wij geven uw persoonlijke gegevens nooit ter beschikking aan andere partijen. Als u heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief ontvangt u maar af en toe een mailing met de laatste info of acties. Je kan op ieder moment uw persoonlijk gegevens inkijken en aanpassen  op uw persoonlijke klantenpagina. Wens je uit ons klantenbestand geschrapt worden dan kan je ons hiervoor een mailtje sturen naar info@jumpforfun.be of via het contactformulier.