Links

Wil je hier een link plaatsen laat het ons gerust weten per e-mail: [email protected] of via het contactformulier op de site.


Belles Frietmobiel.

Website: www.bellesversefrietjes.be

De mobiele frituur voor al uw feestjes en evenementen.


World Of Wine.

Website: www.worldofwine.be

World Of Wine is ontstaan uit een jarenlange vriendschap en passie voor lekkere wijnen die Lorenzo Vercruysse en Dirk Vaeye samen delen.
‘We koppelden onze ervaringen aan elkaar, volgden onze liefde voor ‘Kaapse’ wijnen en realiseerden onze droom, we trokken samen naar Zuid-Afrika op zoek naar wijndomeinen met een verhaal die wijnen produceren van hoogstaande kwaliteit’.
De wijnen worden geselecteerd bij de kleinere producenten/ boutique-wijnmakers uit verschillende regio’s en met verschillende terroirs maar die allemaal dezelfde filosofie delen, fijne kwaliteitswijnen produceren met een eigen identiteit en diversiteit.
Als groothandel en exclusief importeur voor de domeinen in ons portfolio werkt World Of Wine enkel naar wijnhandelaren in België en verschillende landen in Europa die zelf exclusief in hun regio deze wijnen verdelen en zo hebben wij dan ook de keuze gemaakt enkel wijnen te importeren uit de ‘Nieuwe Wereld’ zoals Zuid-Afrika, Chili, enz.

Ons doel is sterke prijs/ kwaliteitswijnen aan te bieden, een goede service en samenwerking uit te bouwen!

World Of Wine.


Startpagina.be.

Website: https://feestverhuur.startpagina.be


Wil je hier een link plaatsen laat het ons gerust weten per e-mail: [email protected] of via het contactformulier op de site.