Coronavirus “Lockdown”

Beste Klant,
De verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) leidt nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen. Beperkingen die ook van invloed zijn op de werkwijze en prestaties die je van ons gewend bent.
Met dit bericht wil ik jou persoonlijk op de hoogte brengen van de maatregelen die we nemen om de risico’s in deze moeilijke tijd tot een minimum te beperken. Onze onvoorwaardelijke toewijding aan de gezondheid en veiligheid van jou als klant, de gemeenschap en onze medewerkers staat daarbij voorop.

Verhuur van verschillende attracties en leveringen van bestellingen.
Ivm de verhuur van verschillende attracties en spelen is door de overheid aangeraden geen grote evenementen te organiseren. Daardoor hebben wij besloten geen springkastelen en andere attracties uit te leveren zolang het virus niet onder controle is.
Bestellingen worden wel nog uitgeleverd en onze bezorgdiensten hebben laten weten voorlopig geen vertragingen te verwachten of toch tot een beperking zal uitgevoerd worden. Wel tekent je bezorger met ingang van vandaag zelf voor de ontvangst van je bestelling. Dit om contact tussen mensen zoveel mogelijk te vermijden.
Uitstelling van leveringen
Wil je de levering van je bestelling naar een later moment verplaatsen? Neem dan contact op via mail naar [email protected]. We passen de leverdatum graag aan naar een door jou gekozen datum in de toekomst.
Ophalen van de bestelling
Wij raden aan de bestelling te laten leveren door onze bezorgdiensten. Dit kan maar nog steeds via afspraak, ligt er een bestelling voor je klaar op onze locatie dan nemen wij met jullie contact op voor afhaling? We vinden graag een oplossing voor je.
Klantenservice
Je bereikt ons het snelst via chat of mail ([email protected]), wij beantwoorden jullie vragen zo snel mogelijk.

Contact
Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail naar [email protected].
Met vriendelijk groet,

Houtekier Jeffrey
Zaakvoerder JumpForFun.be