Springkasteel huren in Torhout

Springkasteel huren in Torhout voor uw verjaardagsfeest of communie?

Springkasteel huren in Torhout? Ben jij opzoek naar een springkasteel in Torhout omdat je binnenkort een feestje organiseert waar veel kinderen aanwezig zullen zijn? Dan ben je bij JumpForFun.be aan het juiste adres. Is het feestje groot of klein? Bij ons moet je zeker zijn! Al meer dan 10 jaar bieden wij een zeer ruim aanbod van springkastelen in Torhout en omgeving. Wij hebben ons gamma door de jaren heen uitgebreid met de verhuur van trampolines, ballenbaden, houten spelen en nog veel meer andere producten.

Wat is er nog toffer dan een springkasteel in Torhout om je kinderfeestje, tuinfeest, huwelijk, familiefeest of ander evenement op te vrolijken? Herinner jij jezelf het nostalgisch moment nog waar je niet snel genoeg je schoenen kon uittrekken om op het springkasteel te springen? Dit moment brengt JumpForFun.be opnieuw, maar deze keer voor jouw kinderen. Zodat zij dit zalige gevoel ook kunnen ervaren.

Ons aanbod van springkastelen in Torhout

Wij hebben springkastelen voor zowel de iets oudere kinderen als voor de allerkleinsten. Bij ons kan je ook kiezen uit een brede waaier van kleurrijke springkastelen voor elk thema. We hebben voor elks wat wils in petto. Zo hebben we springkastelen in Torhout in een piratenthema, in een circus thema, in een meisjesthema, in een jungle-thema en in nog veel andere thema’s! Bovendien kunnen enkele van onze springkastelen ook binnen geplaatst worden!

Al onze springkastelen in Torhout zijn goedgekeurd volgens NEN 14980. Dit waarborgt de veiligheid van jouw kinderen! Wanneer je een springkasteel in Torhout wenst te huren, leveren wij het voor een kleine meerprijs. De plaatsing van het springkasteel is er ook bij inbegrepen! Ook wanneer je verder woont, staan wij voor je klaar. Om hiervoor de juiste verplaatsingskosten te weten, kan je ons best even een mailtje sturen met alle gegevens.

Wanneer het KMI een storm, hevige regen of zware wind voorspelt, kan je het gehuurde springkasteel gratis annuleren of van datum verplaatsen. Ook wanneer je het springkasteel in Torhout wil huren voor een langere periode is dit mogelijk.

Vrijblijvend informatie voor een springkasteel in Torhout?

Een springkasteel huren is de ideale manier om kinderen een uitlaatklep voor hun energie te geven. Zo kunnen ze lekker rondspringen en hun energie kwijt raken. Wil je graag meer informatie over het huren van een springkasteel in Torhout? Of wens je hiervoor een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder. Wij willen namelijk van jouw feest een geslaagde dag maken!

Organiseert u een evenement, een verjaardagsfeest, opendeurdag, familiefeest, bedrijfsfeest, schoolfeest, braderij, lentefeest, communiefeest, sportmanifestatie, buurtfeest of gewoon een gezellige barbeque in uw tuin… en wil u dat de kinderen ten volle plezier beleven? Neem dan een kijkje op onze site, ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben en contacteer ons gerust voor al uw vragen. Wij zijn 7 op 7 bereikbaar, liefst via e-mail, maar het kan ook per telefoon.

Heeft u interesse om een springkasteel te huren voor op jullie gelegenheid?

Neem contact op met JumpForFun.be uit Roeselare via mail naar [email protected] of ga naar de site om al onze springkastelen te bekijken die wij in ons verhuuraanbod hebben. 

Wij staan klaar om van uw feest een waar kinderparadijs te maken!

 
Het JumpForFun.be-team

Een vraag of iets reserveren?