Springkasteel huren in Roeselare

Springkasteel huren in Roeselare voor wijkfeest, buurtfeest of verjaardagsfeest?

Springkasteel huren in Roeselare? Wil je graag een springkasteel in Roeselare huren voor een feestje waar er veel kinderen van de partij zullen zijn? Dan zit je goed bij JumpForFun.be. Al jarenlang verhuren wij springkastelen en andere attracties in Roeselare en omgeving. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod uitgebreid. Nu kan je bij ons ook terecht om trampolines, hindernisbanen, houten spelen en nog veel meer te huren! Wij maken van jouw feest gegarandeerd een geslaagde dag!

Met een springkasteel in Roeselare scoor je ongetwijfeld. Springkastelen zijn ideaal op verjaardagsfeestjes, tuinfeesten, trouwfeesten of andere evenementen. Welke kapoen houdt er niet van een beetje ravotten op een springkasteel? Herinner jij je het moment nog dat je als snelste naar het springkasteel liep om er vervolgens in te duiken? Wel, dit moment willen wij jouw kind ook laten beleven. Zo zullen zij dit onvergetelijke gevoel ook ervaren!

Onze springkastelen in Roeselare

Wij beschikken over een ruim aanbod van kleurrijke springkastelen in Roeselare. Voor de allerkleinsten én voor de iets oudere kindjes! JumpForFun.be heeft springkastelen in verschillende thema’s. Zo hebben we springkastelen in een jungle-thema, in een piratenthema, in een meisjesthema en in nog vele andere super toffe thema’s. Onze springkastelen kunnen binnen en buiten geplaatst worden.

Als je een springkasteel in Roeselare huurt bij JumpForFun.be leveren we dat volledig gratis. We plaatsen het springkasteel ook voor jou. Ook wanneer je verder woont, staan wij voor je klaar! Onze springkastelen zijn beschikbaar in verschillende groottes. Vandaar dat het belangrijk is dat je op voorhand goed de afmetingen eens bekijkt, zodat er zeker geen misverstanden kunnen ontstaan bij de plaatsing. Onze springkastelen in Roeselare voldoen aan de NEN 14980 norm. Deze waarborgt de veiligheid van jouw kinderen.

Wanneer er onverwachts een storm voorspeld is op de dag dat je het springkasteel wou huren, kan je dit gratis annuleren. Je kan dan de datum verplaatsen, in de hoop dat het weer dan wel meevalt! Bij ons is het ook mogelijk om het springkasteel in Roeselare voor een langere periode te huren.

Contacteer ons om springkastelen in Roeselare te huren!

Heb je een vraag over de verhuur van springkastelen in Roeselare? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar ook via mail. Wij helpen je zeer graag verder door jouw vragen te beantwoorden. Je kan ook een vrijblijvende offerte opvragen voor de huur van springkastelen in Roeselare. Zo bezorg je jouw kapoen een onvergetelijke speeldag!

Organiseert u een evenement, een verjaardagsfeest, opendeurdag, familiefeest, bedrijfsfeest, schoolfeest, braderij, buurtfeest, communie, lentefeest, sportmanifestatie, wijkfeest of gewoon een gezellige barbecue in uw tuin… en wil u dat de kinderen ten volle plezier beleven? Neem dan een kijkje op onze site, ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben en contacteer ons gerust voor al uw vragen. Wij zijn 7 op 7 bereikbaar, liefst via e-mail, maar het kan ook per telefoon. 

Heeft u interesse om een springkasteel te huren voor op jullie gelegenheid?

Neem contact op met JumpForFun.be uit Roeselare via mail naar [email protected] of ga naar de site om al onze springkastelen te bekijken die wij in ons verhuuraanbod hebben. 

Wij staan klaar om van uw feest een waar kinderparadijs te maken!

 
                                     Het JumpForFun.be-team

Een vraag of iets reserveren?