Springkasteel huren in Zwevezele

Wil je graag springkastelen in Zwevezele huren voor een feestje waar er veel kinderen van de partij zullen zijn? Dan zit je goed bij JumpForFun.be! Zoals de naam het al deels verklaart, zijn we al jaren actief in het verhuren van springkastelen in Zwevezele. En dit is een groot succes! Een aantal jaar geleden hebben wij dan besloten om ons gamma te vergroten. Bij ons kan je nu ook ballenbaden, trampolines, houten spelen en nog zoveel meer huren. Wij staan klaar om van jouw feest een kinderparadijs te maken!

Zodra de kinderen het springkasteel betreden, komen ze terecht in een wereld vol plezier waar ze niet meer willen uitkomen. Kruipen, klimmen en springen, dit is de droom van elke kleuter of peuter! Herinner jij jezelf het moment nog dat je niet kon wachten om je schoenen uit te trekken om vervolgens in het springkasteel duiken? Dit zalig gevoel willen wij jouw kind ook laten meemaken. En wedden dat je jouw kind de eerste uren niet meer uit het springkasteel krijgt?

Onze springkastelen in Zwevezele

Wij hebben een zeer ruim aanbod van springkastelen in Zwevezele! Bij ons kan je kiezen tussen een klein, een middelgroot of een groot springkasteel in verschillende thema’s. Zo hebben we springkastelen in een meisjesthema, in een jungle-thema, in een Mexicaans thema enzovoort. Onze springkastelen in Zwevezele zijn beschikbaar met of zonder obstakels of glijbanen. We hebben springkastelen waar zelfs 20 kindjes in kunnen springen. Bekijk zeker de foto’s van al onze springkastelen in Zwevezele! Zo kan je de juiste keuze maken.

Wanneer je een van onze springkastelen in Zwevezele gaat huren, komen we dat volledig gratis leveren en plaatsen. Ook wanneer je iets verder woont en niet binnen een straal van 10km rond Roeselare woont, kunnen wij het springkasteel leveren en plaatsen. Hiervoor zullen wij wel verplaatsingskosten aanrekenen. Om de correcte kosten te weten, kan je ons steeds een mailtje sturen of telefonisch contacteren. Wij zijn 7 op 7 bereikbaar.

Wij hechten heel veel waarde aan de veiligheid van kinderen. Vandaar dat onze springkastelen steeds na gebruik grondig worden nagekeken en schoongemaakt. Bovendien voldoen onze springkastelen in Zwevezele aan de NEN 14980. Dit garandeert de veiligheid van jouw kinderen. Wanneer het KMI een storm of hevige regen voorspelt, is het mogelijk om het gehuurde springkasteel te annuleren en een nieuwe datum te kiezen. Maar hopelijk is deze situatie niet van toepassing op jou! Onze springkastelen in Zwevezele zijn ook beschikbaar voor een langere periode.

Contacteer ons voor meer informatie over onze springkastelen in Zwevezele

Ben je van plan om een van onze springkastelen in Zwevezele te huren en wil je hier graag meer informatie over? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn 7 op 7 bereikbaar en staan steeds met een brede glimlach voor je klaar. JumpForFun.be staat te popelen om jouw kapoen een onvergetelijke te laten beleven.

Organiseert u een evenement, een verjaardagsfeest, opendeurdag, familiefeest, bedrijfsfeest, schoolfeest, braderij, communiefeest, sportmanifestatie, wijkfeest of gewoon een gezellige barbeque in uw tuin… en wil u dat de kinderen ten volle plezier beleven? Neem dan een kijkje op onze site, ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben en contacteer ons gerust voor al uw vragen. Wij zijn 7 op 7 bereikbaar, liefst via e-mail, maar het kan ook per telefoon.

Heeft u interesse om een springkasteel te huren voor op jullie gelegenheid?

Neem contact op met JumpForFun.be uit Roeselare via mail naar [email protected] of ga naar de site om al onze springkastelen te bekijken die wij in ons verhuuraanbod hebben. 


Wij staan klaar om van uw feest een waar kinderparadijs te maken!

 
Het JumpForFun.be-team

Een vraag of iets reserveren?