Springkasteel huren in Moorslede

Springkasteel huren in Moorslede voor uw feest?

Springkasteel huren in Moorslede? Organiseer je binnenkort een evenement waar veel kinderen aanwezig zullen zijn? En ben je op zoek naar een springkasteel in Moorslede om de kinderen te vermaken? Dan ben je bij JumpForFun.be aan het juiste adres. Al meer dan 10 jaar verhuren wij springkastelen in Moorslede! Sinds een aantal jaar hebben wij ons aanbod vergroot. JumpForFun.be verhuurt naast springkastelen in Moorslede ook trampolines, houten spelen, hindernisbanen en nog héél veel meer! Wij zorgen ervoor dat uw feest geslaagd is!

Wat is er leuker dan een springkasteel om je tuinfeest, verjaardagsfeest of familiefeest op te vrolijken? Met een springkasteel tover je ongetwijfeld vele glimlachen op kindersnoetjes! Kan jij jezelf het moment nog herinneren dat je hartje sneller begon te slaan toen je een springkasteel zag? Dit gevoel willen wij bij jouw kindje ook creëeren. Zo kunnen zij dit speciaal gevoel ook ervaren! Zij zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Onze springkastelen in Moorslede

Wij hebben een heel groot aanbod van springkastelen voor alle leeftijden! Zowel voor de allerkleinsten als voor de iets grotere kindjes. Onze springkastelen in Moorslede zijn beschikbaar in verschillende toffe thema’s. Zo hebben een piraten springkasteel, een meisjes springkasteel, een jungle-springkasteel en nog zoveel meer andere springkastelen. Bekijk zeker onze foto’s, zo heb je een idee van hoe het springkasteel eruit ziet. Bovendien kunnen onze springkastelen binnen én buiten geplaatst worden.

Wanneer je een springkasteel in Moorslede huurt, is de levering volledig gratis. Ook plaatsen wij het springkasteel voor jou! Zo geniet je van de beste service. Maar ook wanneer je iets verder woont, staan wij voor je klaar. Om de juiste verplaatsingskosten te weten, kan je ons een mailtje sturen. Bij ons staat veiligheid op de eerste plaats. Daarom voldoen springkastelen aan de NEN 14980. Ook worden al onze springkastelen steeds gekeurd en proper gemaakt.

Wanneer er onverwachts slecht weer (regen, hagel, storm) voorspeld wordt op de dag dat jij je springkasteel huurt, maken wij het mogelijk om het gehuurde springkasteel te annuleren of van datum te veranderen. Je kan onze springkastelen in Moorslede ook huren voor een langere periode. Hier kan zeker over onderhandeld worden.

Meer informatie over de huur van een springkasteel in Moorslede?

Heb je nog vragen over de verhuur van springkastelen in Moorslede? Aarzel dan niet om ons even te bellen of een mailtje te sturen. Wij zullen je zeer snel helpen door jouw vragen op te lossen. Wens je liever een vrijblijvende offerte te ontvangen voor de huur van een springkasteel in Moorslede? Ook hier maken we geen probleem van en helpen wij je verder! Op deze manier laat je jouw deugniet een onvergetelijke dag beleven!

Organiseert u een evenement, een verjaardagsfeest, opendeurdag, familiefeest, bedrijfsfeest, schoolfeest, braderij, lentefeest, communie, sportmanifestatie, wijkfeest of gewoon een gezellige barbecue in uw tuin… en wil u dat de kinderen ten volle plezier beleven? Neem dan een kijkje op onze site, ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben en contacteer ons gerust voor al uw vragen. Wij zijn 7 op 7 bereikbaar, liefst via e-mail, maar het kan ook per telefoon. 

Heeft u interesse om een springkasteel te huren voor op jullie gelegenheid?

Neem contact op met JumpForFun.be uit Roeselare via mail naar [email protected] of ga naar de site om al onze springkastelen te bekijken die wij in ons verhuuraanbod hebben. 

Wij staan klaar om van uw feest een waar kinderparadijs te maken!

 
                                     Het JumpForFun.be-team

Een vraag of iets reserveren?