Springkasteel huren in Izegem

Springkasteel huren in Izegem voor uw lentefeest of communie?

Springkasteel huren in Izegem? Wenst u graag een springkasteel te huren voor een verjaardagsfeest, tuinfeest, lentefeest, communie of een ander evenement? Dan ben je bij JumpForFun.be aan het juiste adres. Wij helpen je van jouw feest een kinderparadijs te maken. Al meer dan 10 jaar verhuren wij springkastelen en andere attracties aan scherpe en eerlijke prijzen. Bij ons kan je ook trampolines, hindernisbanen, kindergrime, ballenbaden enzovoort huren. Kortom, alles om jouw kinderen tevreden te stellen.

Je scoort ongetwijfeld met een springkasteel! Het is een wereld vol plezier! Welk kind houdt er nu niet van ravotten, springen, klimmen en kruipen? Een springkasteel staat garant voor uren speelplezier! Wedden dat jij je kapoen de komende uren niet meer terugziet? Geef toe, hoe was je zelf vroeger?

Ons aanbod aan springkastelen in Izegem

Wij beschikken over een ruim aanbod van springkastelen in Izegem. JumpForFun.be heeft springkastelen voor de allerkeinsten én ook voor de iets grotere kindjes. Onze springkastelen zijn beschikbaar in verschillende thema’s. Zo hebben wij springkastelen in een jungle thema, in een meisjesthema, in een piratenthema en nog veel andere thema’s. De springkastelen kunnen binnen of buiten geplaatst worden. Ook is er de mogelijkheid om onze springkastelen voor een langere periode te huren.

Wanneer je een springkasteel in Izegem huurt, leveren én plaatsen we dat volledig gratis. Wij hechten veel waarde aan goede service voor al onze klanten! Wanneer je buiten een straal van 10km rond Roeselare woont, staan wij ook steeds met open armen voor je klaar. Om de verplaatsingskosten te weten, kan je ons steeds een mailtje sturen of telefonisch contacteren. Wij zijn 7 op 7 bereikbaar.

Al onze springkastelen voldoen aan de NEN 14980. Dit waarborgt de veiligheid van jouw kinderen. Onze springkastelen worden na gebruik steeds grondig nagekeken en gepoetst. Wanneer er onverwachts een storm of hevige regen voorspeld wordt op de dag dat jij je springkasteel in Izegem ging huren, kan je die gratis annuleren en eventueel verplaatsen naar een nieuwe datum. Maar hopelijk is dit niet het geval!

Contacteer ons om een springkasteel in Izegem te huren

Wens je graag meer informatie over de verhuur van een springkasteel in Izegem? Neem dan zeker contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar je kan ons ook een mailtje sturen. Wij zijn 7 op 7 bereikbaar dus wij behandelen je  aanvraag zo snel mogelijk! Wij doen er alles om een glimlach te toveren op de kids en hen een onvergetelijke dag te laten beleven!

Heeft u interesse om een springkasteel te huren voor op jullie gelegenheid?

Neem contact op met JumpForFun.be via mail naar [email protected] of ga naar de site om al onze springkastelen te bekijken die wij in ons verhuuraanbod hebben. 

Wij staan klaar om van uw feest een waar kinderparadijs te maken!

 
Het JumpForFun.be-team

Een vraag of iets reserveren?