Huren van houten reuze spelen?

Houten spelen huren?

U kan bij ons terecht voor het huren van houten speelgoed. Wij hebben een stapeltoren van 90cm en 150cmringwerpen4 op een rijdominomikado en nog veel meer om te huren.

Dit houten buitenspeelgoed is de perfecte aanvulling voor de volwassenen bij het huren van een springkasteelballenbadtrampoline of zelfs bij de kindergrime.

Reuze houten spel huren voor uw feest?

Organiseert u een evenement, een verjaardagsfeest, opendeurdag, familiefeest, bedrijfsfeest, schoolfeest, lentefeest, braderij, communiefeest, sportmanifestatie, buurtfeest of gewoon een gezellige barbecue in uw tuin… Wenst u dat de kinderen en volwassenen ten volle plezier beleven? Neem dan een kijkje op onze site, ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben. Contacteer ons gerust voor al uw vragen. Wij zijn 7 op 7 bereikbaar, liefst via e-mail, het kan ook per telefoon.

U kan deze houten spelletjes komen ophalen na online reservatie of afspraak, of huurt u een springkasteelballenbadtrampoline dan leveren wij dit in 1 keer zodat jullie daar niet moeten omkomen:

Op zoek naar leuke houten buitenspeelgoed?

Heeft u interesse om een reuze houten spel te huren voor op jullie gelegenheid?

neem contact op met JumpForFun.be uit Roeselare via mail naar [email protected] of ga naar de site voor al onze houten spelen te bekijken die wij in ons verhuuraanbod hebben.

Wij staan klaar om van uw feest een waar kinderparadijs te maken!

                                                            Het JumpForFun.be-team

Een vraag of iets reserveren?