Kindergrime nodig?

Grimeuse nodig voor uw kinderfeest?

Grimeuse nodig om de kindjes op het feest te schminken? Wij komen bij u thuis of in de feestzaal langs om de kinderen naar wens te grimeren. Wij kunnen ook door u gehuurd worden om uw evenement op te vrolijken. Indien je binnen een thema wil werken, bv. heksen, griezels feeën, helden, enz… willen wij dit graag op voorhand weten. De kindergrime is bedoeld voor kinderen tussen de 2,5 en 18 jaar.

Op zoek naar kindergrime?

Onze grimeuse heeft een professionele opleiding gevolgd voor zowel kindergrime als voor glittertattoos te plaatsen. Wij werken met professioneel materiaal! De kindergrime of glittertattoos kunnen perfect gecombineerd worden met een springkasteelballenbad of trampoline uit ons verhuuraanbod om van uw feest een geslaagd feest te maken. Reserveer hier voordelig! Ons werkterrein is West- & Oost-Vlaanderen maar iets verder is ook geen enkel probleem! Voor de juiste verplaatsingskost te kennen raden u aan om ons te contacteren (liefst per mail) voor de correcte vervoerskosten. Of zoekt u een grimeuse of schminkster die voor jullie in onderaanneming werkjes uitvoert dan bent u zeker op het juiste adres! Schminken hoort nu eenmaal bij kinderfeestjes!

Kindjes laten schminken op uw feest?

Grimeuse nodig? Organiseert u een evenement, een verjaardagsfeest, opendeurdag, familiefeest, bedrijfsfeest, schoolfeest, braderij, communiefeest, lentefeest, sportmanifestatie, wijkfeest of gewoon een gezellige barbecue in uw tuin… en wil u dat de kinderen ten volle plezier beleven? Neem dan een kijkje op onze site, ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben. Contacteer ons gerust voor al uw vragen. Wij zijn 7 op 7 bereikbaar, liefst via e-mail, maar het kan ook per telefoon. 

Heeft u interesse om een grimeuse in te huren voor op uw gelegenheid?

Neem contact op met JumpForFun.be uit Roeselare via mail naar info@jumpforfun.be.

Wij staan klaar om van uw feest een waar kinderparadijs te maken!

 

Het JumpForFun.be-team

Een vraag of iets reserveren?